Fire uker siden 1. paring

Lotta 9 uker gammel Lotta 9 uker gammel

I dag er det fire uker siden første paring, og det er ingen tvil om at Lotta er drektig, iallfall. Morgenkvalmen har slått inn for fullt, og det er bare så vidt hun smaker på maten sin. Heldigvis går det over i løpet av formiddagen, så da får hun i seg det hun skal i løpet av dagen. I skrivende stund ser hun ut som om hun holder på å dø av sult, men med tanke på hvor mye hun spiser i løpet av én dag, vet jeg at det er langt fra sannheten. Til vanlig får hun 1/2 kg Vom og Hundemat per dag. Nå er hun oppe i 1 kg om dagen. Hun har foreløpig ikke lagt på seg noe å snakke om, men jeg har målt bringe og buk, og de har økt med noen cm hver. Om et par uker vil man nok merke veldig stor forskjell, vil jeg tro.

 

Hun er også veldig trøtt om dagen, og legger seg ned for å sove med én gang hun får sjansen. Det er ikke helt vanlig til å være henne. :-) Jeg ser også at hun foretrekker å ligge på det kjølige gulvet framfor å ligge i hundesofaen, så drektigheten fører nok til at hun blir litt varm også.

 

I morgen skal vi trene litt med "gamlelaget" i NRH. Da skal Lotta for første gang få prøve seg på å gå spor. Det må jo være en passende aktivitet for en drektig dame. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv