To uker siden 1. paring

I dag er det to uker siden første paring, og jeg lever fremdeles i spenning om hva som kan foregå i Lottas mage. Ikke lett å merke noen forskjell på henne, for Lotta er en kosegris og mors skygge til vanlig også. Men jeg har bestilt ultralyd i slutten av neste uke, så da får vi forhåpentligvis positive nyheter.

 

For moro skyld veide jeg og målte henne søndag. I følge vekta vi brukte, er Lotta nå 28,5 kg. "Midjemålet" er 68 cm rundt bringen og 51 cm rundt buken. Skal måle henne igjen nå på søndag, men det skal vel ikke være noen endring så tidlig i drektigheten.

 

I påska koser Nemi og Lotta seg på Aukra med skikkelig strandliv. Badesesongen er i gang, og her er det svømmeturer hver dag.

 

Vi ønsker alle en riktig god påske. :-)

 

 

Kommenter gjerne nyheten:

  • Aud Grete • 19. april 2011 kl. 16.54.27
    Jeg sender deg melding straks vi har vært på ultralyd neste uke. :-)
  • Tina • 19. april 2011 kl. 15.58.46
    Hei! Ååå, det er så spennende! Lover jo bra med 28,5 kg, syns å huske at hun veide litt mindre da jeg møtte dere. Gleder meg til oppdatering i neste uke etter UL :-)

    Tina

Nyhetsarkiv