Mens vi venter ...

Lotta har fremdeles ikke fått løpetid, så mens vi venter på den, gjør vi andre ting.

Jaktcupen til NRK avd. Oslo og omegn har startet opp igjen, og der går Lotta i multeklassen (tilsvarende AK/EK på jakt). På lørdag var vi på motivasjonskurs med Heidi Kvan og Meneo Hundesenter, og det kan man jo trenge av og til. Greit å få litt nye innspill på hvordan man skal trene for å kunne nå sine mål. Søndag trente vi med "gamlelaget" mitt i Norske Redningshunder. Begge hundene fikk seg en økt med områdesøk. Nemi har ikke helt glemt gamle kunster (men har bestemt seg for å ta noen snarveier til belønningen), og Lotta fikk prøve den type søk for første gang. Det gikk veldig bra. Hun jobber fint i kontakt med meg, er ivrig og gir seg ikke når hun først har fått noe i nesen. Veldig moro å se på. :-)

 

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv